Over ons

Wij zijn Stefan en Wendy van Bracht. In 2005 heb ik (Stefan) mijn rij-instructeursopleiding afgerond en ben ik aan de slag gegaan als instructeur bij Rijschool Jenniskens. Hier heb ik in loondienst gewerkt tot 2016. In dat jaar heb ik de rijschool (en daarbij ook de naam) overgenomen. Veel mensen in omgeving Venray kennen Rijschool Jenniskens misschien nog wel aangezien de rijschool bestaan heeft sinds 1988. 

 

In 2021 heb ik de keuze gemaakt om de naam te veranderen omdat ik het tijd vond om onder mijn eigen naam te gaan rijden. Tevens heb ik toen besloten om als eenmanszaak verder te gaan, zonder personeel. Reden hiervoor was dat ik wat meer rust in mijn leven wilde. De voorgaande jaren hadden we achter de schermen veel pech en tegenvallers gehad en waren erg hectisch, druk en stressvol geweest. Het was een lastige keuze omdat de rijschool fantastisch liep, daar lag het niet aan. Het slokte alleen bijna alle (vrije) tijd op, en als eenmanszaak is het simpelweg een stukje rustiger. Dit was ook meteen het uitgekozen moment om de naam van de rijschool te wijzigen.

 

Wendy en ik zijn getrouwd en hebben 2 dochters. Wendy ondersteunt me voornamelijk met het regelen van de inschrijvingen, ze heeft daarnaast nog een baan in de kinderopvang. 

 

Mijn werkveld ligt in- en rondom Venlo, het gebied waar ook de examens worden afgenomen door het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen). Vanuit omgeving Venray pendelen we naar Venlo. Ik sta voor een kwalitatieve rijopleiding met een persoonlijke benadering. Ook als je faalangst, autisme of ADHD hebt ben je aan het goede adres!